Ansamblu Rezidential Uverturii


Noul proiect Uverturii Residence este unul dintre cele mai elegante si moderne ansambluri rezidentiale din seria proiectelor imobiliare construite pana acum de catre dezvoltatori cu o experienta de peste 25 de ani in piata romaneasca. Proiectul puncteaza multe capitole importante: locuri de parcare in subteran, adaposturi pentru aparare civila, lifturi hidraulice, spatii locative complexe cu o functionalitatea excelenta, finisaje de calitate, posibilitatea de a personalize apartamentul dupa bunul plac.
Amplasamentul este ideal fata de mijloace de transport in comun (RATB 106, 178 si METROU Lujerului si Gorjului), cat si fata de punctele de interes ale zonei (Cora Lujerului, Plaza Romania, Militari Shopping Center, Carrefour Militari). Preturile apartamentelor sunt foarte accesibile, fiind acceptate multiple sisteme de creditare . Termenul de predare al apartamentelor: 25.12.2016.
Imobilul ofera acces rapid catre urmatoarele unitati de invatamant : Scoala Constantin Brancusi, Scoala 117, Scoala 156, Scoala 198, Liceul Tudor Vladimirescu, Facultatea de Arhivistica, Universitatea Politehnica.

Lujerului - Militari

Ansamblu Apartamente

67 Apartamente

Stadiu finalizat

Finalizare 2016

Preturi incepand de la 34.500 €

Regim inaltime S + P + 7

Parcare Subterana si Supraterana

Galerie Foto

Localizare