Ansamblu Rezidential Unirii


Unirii Residence
Situat intr-o zona centrala cu acces usor la scoli , gradinite, mijloace de transport, metrou , Unirii Residence se adreseaza persoanelor care isi doresc intimitate , acces usor spre centrul Bucurestiului.
Unirii Residence este amplasat pe în București, sector 3,in proximitatea Tribunalului si a pietei Alba Iulia, oferind acces rapid catre punctele de interes ale orasului, prin conexiuni excelente (rutiere, mijloace de transport in comun - RATB, metrou). Unirii Residence este compus din 2 imobile,cu un regim de inaltime P+4 dotat cu un lift, cu doar 4 apartamente pe nivel si un total de 32 apartamente , in ambele imobile, carora le corespund locuri de parcare situate la parterul imobilului .
Imobilul are o structura de rezistenta de tip dual in cadre de beton armat si diafragme de beton armat cu inchideri si compartimentari din caramida Porotherm , termoizolatia exterioara este realizata din polistiren eps 10cm imbracata cu tencuiala decorativa .
Echipamentele si finisajele sunt premium , usile de acces in contorizare individuală, centrală individuală 25 kw Buderus, instalație electrică completă, instalație sanitară, instalație termică inclusiv radiatoare, pardoseală elicopterizată, tâmplărie cu geam PVC tripan, usă intrare apartament PINUM, videointerfon . Fiecare unitate locativa este deservita de centrala, dimensionata in functie de suprafata . Gresie , faianta, parchet, usi interior si obiectele sanitare se achiitioneaza separat , oferind astfel posibilitatea fiecarui proprietar sa-si personalizeze apartamnetul dupa bunul plac.
Unirii Residence doreste sa ofere confort , intimitate , locuinte spatioase si luminoase cu acces facil spre centrul orasului. Termenul de predare este aprilie 2018.

Preturi 2 camere de la 67.605 euro +TVA suprafata 53.80 mp cconstruiti iar utili 45.07 mp
Preturi 3 camere de la 112.440 euro+TVA suprafata 92.38mp construiti iar utili 74.96 mp utili

Unirii - Bulevardul Unirii

Ansamblu Apartamente

32 Apartamente

Stadiu in constructie

Finalizare 2018

Preturi incepand de la 67.605 €

Regim inaltime P+4

Parcare Supraterana

Galerie Foto

Localizare