ANSAMBLUL ESTE VANDUT IN TOTALITATE

Ansamblu Rezidential 1 Decembrie


Ansamblul Rezidential 1 Decembrie este situat in zona de est a capitalei , amplasat intr-o zona linistita si inconjurata de verdeata , foarte aproape de zona comerciala (Auchan, Penny, Lidle, Mega Image), numeroase scoli si gradinite,Piata Trapezului,cu acces facil la metrou, mijloace de transport in comun (autobuz: liniile 311,101;tramvai: liniile 23, 27, 40) dar si spre Autostrada Soarelui si centura Bucurestiului acestea fiind la numai cateva minute departare. Complexul ofera multa liniste si se afla departe de aglomeratie; in acelasi timp accesul spre centrul capitalei se face usor si rapid. Ansamblul Rezidential 1 Decembrie este dezvoltat pe un imobil avand un regim de inaltime de S+P+6E, compus din parcari supraterane si apartamente la etaje. Va propunem spre alegere un numar de 130 de apartamente spatioase si compartimentari ce corespund celor mai moderne si exigente gusturi in materie de design, arhitectura si finisaje. Apartamente cu 2, 3, camere sau garsoniere, pot fi amenajate dupa gustul si la cererea clientilor, numai cu materiale de buna calitate. Calitatea materialelor folosite la constructie si dotari, compartimentarea eficient gândita si solutiile tehnice implementate la nivelul intregii clădiri vor asigura un maxim de confort si siguranta pentru toti locatarii. Apartamentele din cadrul ansamblului residential 1 Decembrie Residence vin complet finisate si dotate cu cele mai bune echipamente: centrala termica proprie, parchet de import de cea mai buna calitate, usi de interior armonizate cromatic cu parchetul, obiecte sanitare si tamplarie pvc cu geam termopan, toate foarte bine executate si atent montate. Luminoase si spatioase, toate apartamentele au fost structurate astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata contemporan, elementele care se regasesc in fiecare apartament, bucatariile inchise sau deschise spre living, sau dressingurile incapatoare denota clar această intentie.

Date Tehnice:
• Fundatiile sunt de tipul radier general avand inaltimea de 70 cm.
• Structura de rezistenta a cladirii este realizata de tip mixt cu pereti si cadre din beton armat, dispuse pe cele doua directii principale de rigiditate ale cladirii, pe un subsol din beton armat.
• Peretii de inchidere si compartimentare au fost considerati din zidarie de caramida. Peretii exteriori vor fi termoizolati cu un strat de polistiren expandat in grosime de 10 cm.
• Peretii subsolului sunt realizati din beton armat de 25 cm grosime. Planseul peste subsol este din beton armat de 15 cm grosime.
• Plansele peste parter si peste etaje sunt realizate din beton armat monolit cu grosimea de 15 cm, cu grinzi de cadru.
• Scarile interioare sunt realizate din beton armat monolit cu placi de rampe si de podeste.
• Acoperisul va fi de tip terasa necirculabila.

IMPORTANT: Structura cladirilor este realizata din cadre de beton armat monolit si a fost proiectata pentru a rezista la cutremure de pana la gradul 9 pe scara Richter.

Titan - 1 Decembrie

Ansamblu Apartamente

130 Apartamente

Stadiu finalizat

Finalizare 2016

Preturi incepand de la 53.000 €

Regim inaltime S+P+6

Parcare

Galerie Foto

Localizare