Ansamblu Rezidential Floreasca


Ansmablu Rezidential Floreasca este un proiect imobiliar care se construieste in proximitatea zonei de nord a Capitalei si ofera o panorama superba asupra lacurilor Tei si Floreasca, avand in imediata apropiere puncte de interes pentru relaxare si distractie: Clubul de Agrement Dinu Pescariu, terenuri de tenis, clubul sportiv si strandul MAPN, restaurante si cluburi, Mall Promenada. Datorita tendintei pe care o au companiile multinationale de a ocupa birouri in zona Barbu Vacarescu sau zona de nord, Ansamblu Rezidential Floreasca este locuinta perfecta pentru cei care lucreaza in aceste companii.

Ansamblu Rezidential Floreasca este alcatuit din 3 imobile care se diferentiaza prin design si arhitectura:
- doua blocuri cu regim de inaltime 2S+P+10 etaje
- unul cu regim de inaltime 2S+P+5+6 retras

Proiectul se va construi in doua faze:
Prima faza a ansamblului este formata dintr-un imobil cu 2 scari cu un total de 102 apartamente: garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere iar la ultimul etaj fiecare scara va avea doua apartamente tip penthouse.
A doua faza a ansamblului este formata din doua imobile care o sa se construiasca concomitent (un imobil 2S+P+10 si 2S+P+5+6 retras) cu un termen de finalizare in anul 2018.

Ansamblul Rezidential Floreasca pune la dispozitie garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere sau penthouse cu 3 sau 4 camere, apartamentele sunt proiectate eficent pentru a aduce un plus de confort. Senzatia de spatiu este aplificate prin deschiderea totala catre o terasa generoasa cu o vedere spre lac. Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, designul interior si culorile selectate intrunesc standarde inalte pentru o locuinta perfecta in Nordul Capitalei.

Pozitionarea ansamblului faciliteaza accesul rapid la mijloacele de transport si statia de metrou Aurel Vlaicu, dar fiind foarte aproape si de scoli, gradinite dar si de cea mai mare zona de birouri din Capitala, zona Aviatiei.

Ansamblul Rezidential Floreasca este construit responsabil:
Structura de rezistenta este din fundatii de beton armat, coloane, diafragme si plansee, proiectate si executate in conformitate cu cerintele specifice ale proiectului si cu normele de constructie/ reglementarilor in vigoare.

Sistemul de circulatie verticala a cladirii include 2 lifturi Kone pentru 8-13 persoane, toate cu 13 opriri pentru fiecare nivel al cladirii. De asemenea, este compus din 2 scari, pornind de la cel mai mic nivel (nivelul 2 subteran) si pana la ultimul nivel (etajul 10).

Finisaje interioare:
Peretii interiori sunt realizati din pere?i de beton sau zidarie, tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba;
Usi de interior laminate cu imitatie STEJAR sau wenge cu cadru de lemn si butonul de usa inox;
Lifturile sunt marca Kone din clasa premium, cu 13 opriri;
Usa interior de intrarea in apartament, cu cadru metalic de lucru si tabla, vopsita anticoroziv, izolata fonic, MDF pe fronturi, intr-un singur canat, complet, cu garnituri pe cadre, cu balamale si inferior perie de strangere, inclusiv 3 puncte de blocare si vizor;
Tamplarie exterioara de pvc cu 5 camere si geam securizat; ferestre cu panouri mobile si fixe de sticla si usi, avand incorporate deschideri simple sau duble. Toate ferestrele vor avea glafuri din aluminiu la exterior.

Finisaje exterioare:
Termosistem cu vata minerala bazaltica de 100 mm cu finisaj tip BAUMIT sau echivalent, inclusiv grund si plasa plastic;
Placare Ceramica la fatade ventilate tip teracota Rincon Argelite sau placare cu ALUCOBOND, inclusiv vata minerala bazaltica de 100 mm pentru izolare termica.

Atuurile proiectului:
Apartamente cu terase generoase si gradina proprie
Locuri de parcare la subsol pe 2 nivele, pasaje pietonale inconjurate de spatii verzi
Vedere panormaica care lacurile Tei si Floreasca
Acces rapid la parcuri, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, centre comerciale si catre centrlee de afaceri
Materiale si finisaje de inalta calitate

Floreasca - Barbu Vacarescu

Ansamblu Apartamente

102 Apartamente

Stadiu finalizat

Finalizare 2017

Preturi incepand de la 77.395 €

Regim inaltime 2S+P+10

Parcare Subterana si Supraterana

Galerie Foto

Localizare