Slider 14 Slider 15 Slider 16 Slider 17
Este cel mai puternic ansamblu rezidential din zona Fundeni, situat in apropierea Spitalului Fundeni la 15 min de Cartierul Obor.
Aflat intr-o zona in plina ascensiune imobilara complexul are ca proiect constructia a 12 blocuri P+3+M.
Apartamentele sunt construite si finisate dupa standard euroene de calitate si confort.
Loc de joca pentru copii, o gradinita, spatii comerciale(magazine, farmacie, cabinet medical, coafor), centru spa, piscina interioara si exterioara.

New City Residence - Fundeni

Despre proiect

Cu o vasta experienta in domeniul constructiilor, New City Residence vine cu multe oferte imbatabile pe piata constructorilor din Romania! Cu materiale de prima clasa, personal calificat si oameni de conducere flexibili , New City Residence va garanteaza ca raportul calitate / pret este de departe cel mai bun de pe piata ! Totodata, New City Residence iti ofera siguranta pentru intreaga familie, intimitate si confort maxim. Aici le poti asigura copiilor tai o viata intr-un mediu lipsit de poluare si ferit de pericolele orasului. Constructia este din caramida porotherm 28 cm, P+ 3 + M, finisaje de cea mai buna calitate: gresie si faianta import Italia, parchet nemtesc 12 mm, usi interioare poloneze cu toc semi-imbracat Bella Casa, centrala immergas .Proiectul este compus din 8 blocuri( 4 finalizate si locuite in proportie de 70%, urmand ca pana la sfarsitul anului viitor sa fie finalizate si celelalte 4) .Ansamblul este conceput atat pentru locuit cat si pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut, eficient si educativ. Complexul rezidential ofera in acest sens apartamente de locuit si spatii de relaxare si agrement pentru toate categoriile de varsta Centru Spa – piscina acoperita, ( acces in orice anotimp ) , sala de fitness, sauna, aerobic. De asemenea in incinta complexului va functiona o gradinita ,supermarket si farmacie. Pentru toate aceste activitati locatarii complexului rezidential beneficiaza de reduceri. O locatie intima si moderna ce se ridica la standarde europene.Comision 0%

Finisaje

Constructia este din caramida porotherm 28 cm, P+ 3 + M, finisaje de cea mai buna calitate: gresie si faianta import Italia, parchet nemtesc 12 mm, usi interioare poloneze cu toc semi-imbracat Bella Casa, centrala immergas ,termopan in 6 camere,instalatii cupru,tencuiala knauf MP75,atat sapa cat si peretii sunt facute mecanizat.

Facilitati

Ansamblul rezidential ofera si spatii de relaxare si agrement pentru toate categoriile de varsta Centru Spa – piscina acoperita, ( acces in orice anotimp ) , sala de fitness, sauna, aerobic. De asemenea in incinta complexului va functiona o gradinita ,supermarket si farmacie. Pentru toate aceste activitati locatarii complexului rezidential beneficiaza de reduceri.

Tipuri si preturi
Etaj Titlu Supra. Construita Supra. Utila Pret Disponibilitate SchitaGalerie fotoGalerie 3D© 2005-2012 - Euro Invest Ltd.® Toate drepturile asupra conţinutului acestui site sunt rezervate. Numele Euro Invest si logo-ul Euro Invest sunt marci inregistrate de catre Euro Invest Limited.