Ansambluri Rezidentiale

toate ansamblurile rezidentiale
 • Ansamblu Rezidential Decebal

  Ansamblu Rezidential Decebal

  Pret incepand de la 74.000 €

  12apartamente 2014an P+5regim
  Compania EuroInvest va propune un imobil rezidential situat in zona Decebal, in apropiere de Piata Unirii.Accesul la mijloacele  de transport in comun de suprafata, trolee 70,79, autobuz 104, la 1 minut de mers, iar subteran, statia metrou Piata Muncii  este la 5 minute.. Ansamblul este structurat P+5, finalizat in Decembrie 2014, care are in compunere doua tipuri de apartamente de 2 camere, dipuse cate doua pe etaj, care se predau finisate la cheie, iar suprafetele oferite sunt foarte generoase cu suprafete cuprinse intre 68-74 mpc. Structura imobilului este din cadre de beton si caramida Porotherm, deasemenea si compartimentarea interioara a apartamentului este din caramida. Finisajele sunt de inalta calitate, gresie si faianta import Spania, centrala termica propie Saunier Duval, usi interior Bella Casa si usa metalica la exterior, instalatii sanitare si termice Romstal, tamplarie exteriora din PVC marca Rehau, profil 5 camere. Apartamentele sunt decomandate, fiind compuse din doua camere, din care un dormitor,  o bucatarie, baie cu geam, iar balconul deschis delimitat cu sticla securizata.  Incalzirea se face prin centrala termica propie pe fiecare apartament . Orientarea este pe punctul cardinal S si V ceea ce confera o luminozitate sporita si un consum redus de energie calorica. Intrarea in imobil este securizata, iar scara este una curata si ingrijita. Regimul juridic al apartamentului este liber de sarcini, propietarul acceptand plata prin credit bancar sau cash.

 • Ansamblu Rezidential Violoncelului

  Ansamblu Rezidential Violoncelului

  Pret incepand de la 63.000 €

  13apartamente 2015an S+P+2E+3Rregim
  Bloc mic, cochet, cu apartamente de lux, finisajele v-or fi alese de dumneavoastra de cea mai buna calitate.Imobilul v-a beneficia de lift, avand structura de S+P+2E+3R.Daca va doriti o alta compartimentare, la acest moment este posibil acest lucru,se realizeaza apartamentul asa cum va doriti.
  Parter – doua apartamente cu 3 camere –pret 93000 euro cu TVA inclus+gradita 80 mp- 3500 euro cu TVA inclus.
  Etaj 1-doua apartamente cu doua camera 63 000 euro cu TVA inclus- 58 mp
  Etaj 3- penthouses
  Parcare subterana 7500 euro cu TVA inclus+Boxa
  Finisaje: structura beton, caramida porotherm, inclusiv compartimentarile interioare, gresie,faianta-import Spania gama lux,parchet- Tarket Germania, usi Pinum, electrica Legrand,Termopan Rehau 5 camere,lift hidraulic,baile sunt echipate complet.
 • Ansamblu Rezidential Militari

  Ansamblu Rezidential Militari

  Pret incepand de la 30.000 €

  63apartamente 2015an P+6regim
  Belsugului Residence este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative sis a ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii,precum confort, siguranta,preturi de achizitie decente si garantia unei alegeri potrivite.Situat in apropierea statiei de metrou Pacii,cu acces facil atat catre mijloace de transport RATB, cat si catre Complexe comerciale, scoli, gradinite ansamblul Belsugului Residence ofera spatii concepute sa multumeasca diferite categorii de clienti.  Apartamentele dispun de o compartimentare echilibrata, finisaje excelente, si vin insotite de balcoane spatioase si de locuri de parcare.
  Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi fiind prevazut cu cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, pereti exteriori si interiori din caramida Porotherm marca Wienerberger,tencuiala mecanizata aplicata pe pereti, izolatie de buna calitate - anvelopat cu polistiren 10 cm , densitate EPS 80 ,tencuiala decorativa structurata si tamplarie PVC profil Rehau pentacameral cu geam termopan Low-E.
  Belsugului Residence dispune de 63 de unitati locative, structurate in apartamente cu 1 ,2 si 3 camere,cu suprafete construite intre 35mp -128 mp.Mai mult de atat, clientul isi poate personalize apartamentul dupa propriul gust avand la dispozitie cea mai mare gama de finisaje premium in ceea ce priveste: gresia, faianta, parchetul, usile de interior si obiectele sanitare.  
   
  Finisaje:
  • Gresie
  • Faianta
  • Parchet
  • Centrala termica propie
  • Usa metalica
  • Obiecte sanitare
  • Balcon inchis cu termopan
  • Usi interior Import Polonia
  • Lift Hidraulic
 • Ansamblu Rezidential TITAN

  Ansamblu Rezidential TITAN

  Pret incepand de la 35.000 €

  30apartamente 2015an 2S+P+4Eregim
  Ansamblu rezidential,conceput intr-o structura de 2S+P+4E, propus de un dezvoltator cu experienta in domeniu, In colaborare cu o firma de constructii cu un istoric bogat in domeniul imobiliar. Cladirea este dezvoltata pe o suprafata de teren de 700 mp, cu finalizae in vara anului 2015, avand  o structura pe stalpi si diafragma beton armat cu pereti din  camida Porotherm sa,pa si tencuiala manuala Compartimentari interioare cu caramida eficienta Phoroterm Termoizolatie cu polistiren expandat ·         Tencuiala decorative de exterior Placari cu granit pentru spatiile comune(holuri,casa) ·Balustrade inox( scari, balcoane) Lift modern
  Apartamentele, sunt tip garsoniera, 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse 40 si  mp, sunt dotate cu c
  ontorizari individuale(apometre,contor gaz,contor lumina) tamplarie geam termopan usa de exterior metalica instalatia pentru cabluri de telefon, televizor, internet vopsea lavabila de interior centrala proprie de apartament Viessman senzor identificare scurgeri gaz calorifere de otel. Materiale finale cu care interioare vor fii livrate, sunt obiecte sanitare in baie gresie faianta parchet usi de interior
  Vecinatatile existente creeaza facilitati atat din punc de vedere comercial cat si de petrecere a timpului liber, magazine precum Mega Image, Lidl sau Mallul Titan ne ajuta sa ne folosim timpul cat mai eficient, gradinitele, scolile existente, sunt atat de importante pentru familiile cu copii, iar parcurile si restaurantele ne faciliteaza folosirea timpului liber cat mai placut cu putinta.
  Transportul in comun, RATB-ul precum si metroul, care sunt in imediata paropriere, sunt elemente foarte importante in activitatea tuturor.
 • Ansamblu Rezidential Baneasa

  Ansamblu Rezidential Baneasa

  Pret incepand de la 76.400 €

  36apartamente 2014an S+P+4regim
  Baneasa Residence  este proiectat pentru cele mai pretentioase persoane, care isi doresc standarde de inalta calitate , balcoane spatioase si intimitate, pentru cei care isi doresc sa convietuiasca in zona de nord a Bucurestiului intr-o zona cu multa liniste si aer curat. Inconjurat de  case cu regim P+1, cu o vedere excelenta catre o zona verde. Cele 2 scari principale ale cladirii beneficiaza ferestre generoase care asigura pt spatiile comune lumina naturala si aer curat. Baneasa Residence este stucturat  S+P+4, cu 2 scari de bloc si un numar total de 36 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 60-225 mp, avand in compunere garsoniere, apartamente de 2, 3 si 4 camere. Complexul dispune de locuri de parcare la subsolul blocului si locuri pentru vizitatori, portar si supraveghere video 24/24, videointerfon. Imobilul este finalizat si locuit.
 • Ansamblu Rezidential Fizicienilor

  Ansamblu Rezidential Fizicienilor

  Pret incepand de la 60.000 €

  96apartamente 2015an S+P+5+PODregim
  Situat la numai 2 minute  de statia de metrou Nicolae Grigorescu,cu  o suprafata construita la sol de 1100 mp, dispus pe Ds+P+5E+POD etaje , format din doua scari, Fizicienilor Residence este un proiect rezidential echilibrat, conceput sa raspunda perfect cerintelor actuale ale pietei imobiliare,ideal pentru familiile tinere, care isi doresc o locuinta noua si moderna.

  Ansamblul are o functionalitate foarte buna fiind bine pozitionat fata de punctele de interes major(farmacii, banci,gradinite nr.38, nr.71 si 240,scoala nr 54,nr.88 si 89, liceul Dante Aligheri ,Centre Comerciale) si cu acces rapid la mijloacele de transport in comun. Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi fiind prevazut cu cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, caramida porotherm marca Wienerberger, izolatie de buna calitate, la exterior fiind anvelopat cu polistiren 10 cm , densitate EPS 80  si tencuiala decoratia structurata , tamplarie PVC profil Rehau pentacameral cu geam termopan Low-E.
  Finisajele standard ale Ansamblului presupune ca fiecare apartament sa fie prevazut cu centrala proprie , obiecte sanitare,gresie si faianta import Italia,usi interior “Bella Casa” Import Polonia, parchet laminat dublu click import si usa metalica intrare, insa fiecare cumparator are posibilitatea finisarii dupa propriile preferinte.

  Fizicienilor Residence dispune de 96 unitati locative respectiv apartamente cu doua camere cu suprafate construite cuprinse intre 62 - 67 mp iar pentru cei care doresc o locuinta speciala , dezvoltatorul a inclus duplexuri  la ultimele etaje din proiect,cu suprafete construite intre 118 -124 mp toate concepute sa ofere sentimentul caminului primitor si confortabil.  

  Finisaje:
  • Gresie
  • Faianta
  • Parchet
  • Centrala termica propie
  • Usa metalica
  • Obiecte sanitare
  •  Balcon inchis cu termopan
  •  Usi interior Bella Casa Import Polonia
  •  Lift Hidraulic  
  Facilitati :
  • Parcari supraterane si subterane.
  • Alei pietonale amenajate.
  • Spatii verzi  si de recreere amenajate.
 • Ansamblu Rezidential Floreasca Lake View

  Ansamblu Rezidential Floreasca Lake View

  Pret incepand de la 192.360 €

  22apartamente 2015an 2S+P+8regim
    Floreasca Lake View este situat într-o zonă extrem de apreciata și liniștită a Bucurestiului, pe strada  Gheorghe Titeica  , lângă Lacul Floreasca. Locatia se evidentiaza prin faptul ca proiectul ofera acces direct catre lac. Zona Floreasca este noul centru metropolitan al Bucurestiului destinat cumparaturilor, divertismentului si afacerilor. Investitiile de amploare ce au fost dezvoltate in aceasta zona schimba total harta  orasului.
    Proiectul este conceput ca punct de reper, fiind vizibil din bulevardul Floreasca și Barbu Vacarescu. In imediata apropiere se gasesc cele mai exclusiviste centre de fitness, restaurante, cubluri vibrante si magazine de lux, acces rapid catre cele mai bune scoli si universitati din Bucuresti, gradinita FastTrackKids fiind in vecinatatea imobilului. La doar cativa pasi de punctul de atractie Promenada Mall, cu acces rapid catre arterele principale ale Bucureștiului și rețele de transport public cum ar fi statia de metrou Aurel Vlaicu, Floreasca lake View asigura combinatia perfecta a stilului de viata dinamic metropolitan in armonie cu natura. Cu un design si o arhitectura moderna, imobilul se incadreaza perfect  in zona rezidentiala de lux a cartierului Floreasca. Imobilul  ofera confortul si intimitatea mult dorita datorita locatiei, conceptului, spatiilor generoase, ferestrelor  largi si luminoase, ergonomicitatea fiecarui detaliu,  a finisajelor  moderne de cea mai buna calitate  si a materialelor  de top  folosite.
    Proiectul  desfasurat pe o inaltime de 8 nivele cu un numar  maxim de 3 apartamente pe fiecare etaj ofera o priveliste minunata asupra celor 3 lacuri din zona si a parcului Verdi.  Dispunand de suprafete mai mult decat generoase, cele 22 de apartamentele cu 2 pana la 4 camere au suprafete cuprinse intre 78 mp si 288 mp, Cele 2 nivele subterane sunt destinate locurilor de parcare si locurilor de depozitare. 
    La demisolul cladirii este amplasata sala de sport destinata exclusiv locatarilor. Floreasca Lake View aduce un nou concept de arhitectura  pe piata rezidentiala din Romania, cele 8 etaje ale cladirii ofera posibilitatea transformarii  livingului fiecarui apartament in terasa  mult dorita pe  timpul verii datorita suprafetelor mari vitrate. Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel incat sa asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a modifica si personaliza  spatiile  in functie de necesitatile fiecarei familii. Toate dormitoarele  sunt concepute cu spatii generoase de dressing room si bai. Confortul si siguranta proiectului sunt asigurate de serviciul de Securitate 24/24 de ore, supraveghere video si locurile de parcare pentru vizitatori. Toate aceste facilitati transforma Floreasca Lake View in  imobilul cu cele mai exclusiviste apartamente  din Bucuresti.
 • Cortina Residence

  Cortina Residence

  Pret incepand de la 92.000 €

  270apartamente 2015an 3s+P+13Eregim
  Compania EUROINVEST LTD, va propune garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, precum si penthouse-uri, intr-un bloc de 13 etaje, cu dotari si finisaje deosebite. Acestea se afla in singura cladire rezidentiala din Bucuresti la care s-a folosit beton B700 rezistent la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare. Acest tip de beton este folosit in special la constructii industriale si este foarte rar folosit la ansambluri rezidentiale. Armatura pentru beton, un otel laminat la cald, PC52, cu o rezistenta superioara. 
  Caramida folosita este de tip porotherm marca Wienerberger,

  Fatada este unica in Romania, dioxidul de titan cu care este tratata fiind un fototcatalizator care aplicat pe suprafata placilor de ceramica in timpul coacerii acestora confera placilor urmatoarele proprietati: Sub influenta luminii, placile tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschi si licheni, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi. Acest mecanism este asemanator cu cel al fotosintezei, astfel ca 1000 m2 de ceramica tratata cu dioxid de titan echivaleaza, ca putere de purificare a aerului, cu saptezeci de arbori. 
  Tamplaria exterioara este de cea mai buna calitate, din aluminiu, marca SCHUCO, grosimea feroneriei este de 70mm, iar tehnologia geamurilor include sistemele Low E si 4 Seasons, 
  Lifturile se gasesc cate 2 pe fiecare scara, iar fiabilitatea si rapiditatea ascensoarelor a fost impletita cu eleganta cabinelor, asigurandu-va confortul necesar drumului spre casa. De asemenea, siguranta a fost un factor important in alegerea lor, lifturile noastre avand si protectie la foc si apa. 
  Parchetul este triplu stratificat si este furnizat de liderul european in domeniul podelelor din lemn, Kahrs Group, din Suedia, 
  Aerul conditionat atat de necesar in zilele toride de vara, este inclus in dotarile apartamentelor, este de tip centralizat, folosindu-se  tehnologia Daikin. 
  Incalzirea apartamentelor noastre este asigurata de 2 centrale termice marca Viessmann, Incalzirea este de tip mixt, se face atat prin ventiloconvectoare cat si prin calorifere. Consumul este contorizat pe fiecare apartament, aceste centrale reducand substantial costurile. 
 • Ansamblu Rezidential Kiseleff

  Ansamblu Rezidential Kiseleff

  Pret incepand de la 340.000 €

  6apartamente 2015an S+P+5regim
  Bloc rezidential cu apartamente de lux situat intr-o zona de maxim interes, adiacent b-dul Aviatorilor, intre doua dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, Kiseleff si Herastrau, o zona linistita in imediata apropriere de Televiziune, si de cea mai exclusivista zona a capitalei, Dorobanti. Construita dupa ultimile standarde pe structura de beton cu peretii interiori si exteriori din caramida porotherm. Cladire de mica inaltime, S+P+5E,are apartamente de 3, 4 si 5 camere, , cu un singur apartament pe nivel,etajele 4 si 5 fiind destinate unu duplex de 5 camere, in a caui componenta intra si terasa cladirii. Subsolul este destinat parcarii si boxelor, fiecare apartament avand repartizate cate doua locuri de parcare si o boxa.Finisajele de cea buna calitate, centrala proprie de apartament, tamplaria de aluminiu completeaza o cladire cu apartamente de lux. Zona permite accesul usor in toate zonele importante ale capitalei, vecinatatile fiind deosebite, Televiziunea, statuia Aviatorilor, Piata Victorii.
 • Ansamblu Rezidential Baneasa Sisesti

  Ansamblu Rezidential Baneasa Sisesti

  Pret incepand de la 85.000 €

  100apartamente 2014an 2S+P+6Eregim
  Ansamblul rezidential Baneasa Sisesti Residence raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra pentru standarde de viata ridicate.  Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite, splendida vedere catre Padurea Baneasa si catre Lacul Grivita transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unei metropole.Situat in apropiere de  Antena 1, dispus pe S+P+6 etaje ,Baneasa Sisesti  Residence este un proiect rezidential echilibrat ,ideal pentru familiile tinere, care isi doresc o locuinta noua si moderna.Ansamblul are o functionalitate foarte buna fiind bine pozitionat, cu o priveliste superba spre Lacul Grivita si Padurea Baneasa si cu acces rapid atat la mijloacele de transport in comun, metrou, RATB  205 spre Gara de Nord, 261 spre Piata Presei Libere - Zona Comerciala Baneasa (Ikea, Feeria, Carefour, Bricostore, Metro), 112 spre metrou Pipera - Aurel Vlaicu, in constructie statia de metrou Straulesti si la centrele comerciale Baneasa Shopping City ,Carrefour, Metro, Ikea, Bricostore, Mobexpert,  Gradina Zoologica sau Padurea Baneasa  .Este conceput de un dezvoltator cu experienta in domeniu  si cu istoric de succes in dezvoltarea proiectelor imobiliare. Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi fiind prevazut cu cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, caramida porotherm, izolatie de buna calitate si tencuiala decoratia structurata , tamplarie PVC  cu geam termopan Baneasa-Sisesti  Residence  dispune de 100 unitati locative respectiv apartamente cu doua si trei camere cu suprafate utile cuprinse intre 86 - 435 mp toate concepute sa ofere sentimentul caminului primitor  si confortabil. Finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gama variata de solutii modern, iar facilitatile oferite (mini market, coafor, clinica privata, spatii servicii etc.) completeaza imaginea locuintei ideale.
 • Ansamblu Rezidential Sisesti

  Ansamblu Rezidential Sisesti

  Pret incepand de la 60.000 €

  22apartamente 2015an S+P+7regim
  Situat in apropierea Facultatii Biotera,cu  o suprafata construita la sol de 600 mp, dispus pe S+P+7 etaje ,Baneasa - Sisesti  Residence este un proiect rezidential echilibrat, conceput sa raspunda perfect cerintelor actuale ale pietei imobiliare,ideal pentru familiile tinere, care isi doresc o locuinta noua si moderna.
  Ansamblul are o functionalitate foarte buna fiind bine pozitionat, cu o priveliste superba spre Lacul Grivita si cu acces rapid atat la mijloacele de transport in comun, metrou, RATB :
  112,149,205,261,697,462,460 cat si la centrele comerciale Baneasa Shopping City ,Carrefour, Metro, Ikea, Bricostore, Mobexpert,  Gradina Zoologica sau Padurea Baneasa  .Este conceput de un dezvoltator cu experienta in domeniu  si cu istoric de succes in dezvoltarea proiectelor imobiliare. Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi fiind prevazut cu cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, caramida porotherm, izolatie de buna calitate si tencuiala decoratia structurata , tamplarie PVC  cu geam termopan Low-E. 
  Finisajele standard ale Ansamblului presupun ca fiecare apartament sa fie prevazut cu centrala proprie , obiecte sanitare,gresie si faianta import,usi interior import , parchet laminat dublu click import si usa metalica intrare, insa fiecare cumparator are posibilitatea finisarii dupa propriile preferinte. 

  Baneasa - Sisesti  Residence  dispune de 22 unitati locative respectiv apartamente cu doua si trei camere cu suprafate utile cuprinse intre 60 - 87 mp toate concepute sa ofere sentimentul caminului primitor si confortabil.  

  Finisaje: 
  ·        Gresie,faianta si parchet la alegere. ·       
                          Centrala termica propie si obiecte sanitare marca Romstal ·         
                          Usa metalica
  · si usi interior marca Baron        
                          Lift Hidraulic  cu o capacitate de 6 persoane   
    Facilitati : 
  • Parcari supraterane si subterane.
  • Alei pietonale amenajate.
 • Ansamblu Rezidential Sebastian

  Ansamblu Rezidential Sebastian

  Pret incepand de la 37.500 €

  76apartamente 2015an regim
  Situat pe Bulevardul Sebastian,la numai 5 minute  de Piata Unirii, Sebastian Residence este un proiect rezidential echilibrat, conceput sa raspunda perfect cerintelor actuale ale pietei imobiliare,ideal pentru familiile tinere, care isi doresc o locuinta noua si moderna. Ansamblul are o functionalitate foarte buna fiind bine pozitionat fata de punctele de interes major si cu acces rapid la mijloacele de transport in comun. Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi fiind prevazut cu cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara,izolatie de buna calitate si tamplarie PVC profil Rehau 5 camere. Finisajele standard ale Ansamblului presupune ca fiecare apartament sa fie prevazut cu centrala proprie marca Romstal si cu obiecte sanitare din aceeasi gama,gresie si faianta import Italia,usi interior marca Pinum, parchet laminat dublu click import de 12.5 mm si usi intrare anti-efractie, insa fiecare cumparator are posibilitatea finisarii dupa propriile preferinte. Sebastian Residence dispune de 11 tipuri de unitati locative respective garsoniere,apartamente cu doua sau trei camere si duplex-uri situate la nivelurile superioare, toate concepute sa ofere sentimentul caminului primitor si confortabil.

AnsambluRezidential.net

 • Ansambluri Rezidentiale actualizate constant
 • Poze reale din ansamblu
 • Poze reale din tipul de apartament
 • Schite pe fiecare tip de apartament
 • Specificati despre dotari si finisaje
 • Ultimele stiri din domeniul imobiliar si bancar
 • Recomandari de amenajari
 • Ansamblurile Rezidentiale afisate pe harta
 • Disponibilitate pe etaje in functie de ansamblu
 • Consultanta LIVE in timpul cautari

New Home Division

 • Euro Invest™ este o companie fondata sa ofere servicii imobiliare complete si profesioniste. Infiintata in 2005, cu sediul in Bucuresti, Euro Invest™ s-a aflat mereu printre companiile de top din domeniu, oferind solutii si servicii imobiliare intr-o varietate de specializari si domenii, prin parteneriate solide cu institutii financiar-bancare, companii de arhitectura, constructii, asigurari, etc.

  Happy Client Paul Filip - Director Executiv
  www.euroinvest.ro